Het allerbeste adres in het noorden van het land
Speciaal voor Uw schoonheid
Huidanalyse altijd gratis
Omdat Uw schoonheid het waard is
Stralende ogen
Betoverende lippen
Ongelovelijke weldaad voor U lichaam en geest
Pure verwennerij
Omdat het anders kan
Totale methamorfose
Altijd dicht bij U
Omdat het anders kan

Nieuw Bij Beautysalon Lady de HydroDrain-methode!

Het wereldwijde succes van ontslakken bereikt nu eindelijk het noorden van het land door middel van de revolutionaire Hydrodrain-methode.

Het heeft jaren geduurd, wetenschappers hebben eindelijk een simpele manier gevonden om te ontslakken; een goed alternatief voor tijdrovende zaken als een sauna, dieet of een sapkuur.

Het is algemeen bekend dat een gezonde levensstijl zeer belangrijk is voor het handhaven van de gezondheid. Door ons drukke leven komen we tegenwoordig nauwelijks meer toe aan ontspanning. Het snelle tempo van onze huidige maatschappij heeft vaak tot gevolg dat wij steeds meer het gemak boven gezond voedsel verkiezen! Steeds vaker wendt men zich tot kant-en-klaar maaltijden of fastfood.

Dit soort producten zitten vaak vol bewaarmiddelen, smaak en kleurstoffen. Ook zijn zaken als roken, alcohol, spanning en stress allemaal factoren die bijdragen aan een ongezonde levensstijl die schadelijk kan zijn voor onze gezondheid.

Met de nieuwe HydroDrain apparaat worden de cellen gezuiverd van de aanwezige afvalstoffen. De methode hiertoe is vrij simpel. Er wordt gebruik gemaakt van een voetbassin die gevuld is met warm, schoon water en een zoutoplossing.

Wanneer u uw voeten in het bassin plaatst worden er middels een spiraalelektrode biomagnetische golven opgewekt. De trillingen die deze elektrode produceert, worden overgebracht op de lichaamscellen waardoor de afvalstoffen die in het lichaam aanwezig zijn middels de poriŽn van de voeten worden afgevoerd.

De behandelmethode versterkt het immuunsysteem, verbetert de bloedsomloop, helpt tegen: vermoeidheid, futloosheid, stress, hoofdpijn, reuma, gewrichtsklachten, allergieŽn, afvallen, cellulitis, acne en andere huidaandoeningen.

Na een behandeling van slechts een half uur zult u zich stukken beter gaan voelen. Nadat de voeten worden afgedroogd voelt u zich een stuk lichter en slaapt u een stuk fijner.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met mevr. I.A. Brouwer-Ledzion

back top home
Copyright 2003-2009 INTER-COLOR STUDIO
www.InterColorStudio.com
Schoonheidssalon Assen Schoonheidsspecialiste Assen BeautySalonLady. Beauty Salon Lady. Professionele behandelingen sinds 1986.
Mesotherapie, Microdermabrasie, Permanente Make-Up, Body Detox, Hydrodrain.