Het allerbeste adres in het noorden van het land
Speciaal voor Uw schoonheid
Huidanalyse altijd gratis
Omdat Uw schoonheid het waard is
Stralende ogen
Betoverende lippen
Ongelovelijke weldaad voor U lichaam en geest
Pure verwennerij
Omdat het anders kan
Totale methamorfose
Altijd dicht bij U
Pure verwennerij

De behandelingen van BeautySalonLady:
pure weldaad.

NIEUWE NAALDLOZE MESOTHERAPIE
BIJ 1 A BEAUTYSALONLADY

Mesotherapie wordt al tientallen jaren gebruikt voor zowel medische als cosmetische doeleinden. Het idee van de klassieke behandeling is dat actieve werkstoffen onderhuids worden ingebracht door middel van injecties.

De Beauty-Cure apparatuur maakt mogelijk om actieve mesotherapie ingrediŽnten door de huid in te sluizen en in de cellen te brengen, zonder naalden . Dat gebeurt door middel van probe met infraroodlichtlampjes. Dit licht is voor het menselijk oog onzichtbaar. De fotonen van infrarood licht gaan tot circa 3 cm het lichaam in en op deze wijze kunnen ingrediŽnten in de huid gesluisd worden.

De behandeling is volledig pijnloos, uiterst veilig, zeer effectief. Er bestaat geen betere manier om de huid weer in optimale conditie te brengen. Zo wordt er onder andere Hyaluronzuur en een mix van vitamines en andere essentiele stoffen in de meest pure vorm toegedind.

Door de hoge concentraties die Iwona Brouwer-Ledzion gebruikt van 2M Mesotherapie van Medex worden er snellere en betere resultaten geboekt met minder behandelingen. Naar een kuur en een goede dagelijkse verzorging, hoeft u niet vaker dan 2, ten hoogste 3 keer per jaar naar de schoonheidsspecialist voor een lichte herhaling van de kuur. Dan zal de huid in topconditie blijven alsof deze zeker 10 jaar jonger is of zelfs nog meer. Hoe ernstiger de huid is aangetast (afhankelijk van de leeftijd) hoe sterker het resultaat! Mesotherapie is bedoeld voor het gelaat, hals, handen en decolletť (de enigste antie-verouderingsbehandeling voor het decolletť en de handen).

Iwona en haar klanten zijn bijzonder blij met de resultaten van Mesotherapie behandelingen.

back top home
Copyright 2003-2009 INTER-COLOR STUDIO
www.InterColorStudio.com
Schoonheidssalon Assen Schoonheidsspecialiste Assen BeautySalonLady. Beauty Salon Lady. Professionele behandelingen sinds 1986.
Mesotherapie, Microdermabrasie, Permanente Make-Up, Body Detox, Hydrodrain.