Het allerbeste adres in het noorden van het land
Speciaal voor Uw schoonheid
Huidanalyse altijd gratis
Omdat Uw schoonheid het waard is
Stralende ogen
Betoverende lippen
Ongelovelijke weldaad voor U lichaam en geest
Pure verwennerij
Omdat het anders kan
Totale methamorfose
Altijd dicht bij U
Het allerbeste adres in het noorden van het land

Heeft u huidproblemen of bent u toe aan een verantwoorde schoonheidsbehandeling? Bij Iwona Brouwer-Ledzion in BeautySalonLADY bent u dan aan het juiste adres. Sinds 1986 is Iwona Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij bied u niet alleen de meest moderne, maar ook klassieke behandelingen voor alle voorkomende huidproblemen. De nieuwste ontwikkelingen volgt Iwona op de voet. Daarvoor bezoekt zij regelmatig cursussen en congressen in binnen - en buitenland. Uiteraad kijkt zij ook met een kritisch oog naar nieuwe inzichten in de vakliteratuur.

Bij BeautySalonLADY krijgt u altijd gratis een zeer grondige huidanalyse. Door middel van moderne huidmetingsapparatuur en het schoonheidsprogramma kunt u vanzelfsprekend u behandeling geheel laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Door Iwona's professionaliteit en toewijding voor haar klanten en haar vak is BeautySalonLADY het beste adres in het noorden van het land.

back top home
Copyright 2003-2009 INTER-COLOR STUDIO
www.InterColorStudio.com
Schoonheidssalon Assen Schoonheidsspecialiste Assen BeautySalonLady. Beauty Salon Lady. Professionele behandelingen sinds 1986.
Mesotherapie, Microdermabrasie, Permanente Make-Up, Body Detox, Hydrodrain.