Het allerbeste adres in het noorden van het land
Speciaal voor Uw schoonheid
Huidanalyse altijd gratis
Omdat Uw schoonheid het waard is
Stralende ogen
Betoverende lippen
Ongelovelijke weldaad voor U lichaam en geest
Pure verwennerij
Omdat het anders kan
Totale methamorfose
Altijd dicht bij U
Omdat Uw schoonheid het waard is

BeautySalonLADY biedt u niet allen een zeer uitgebreid programma van schoonheidsbehandelingen, maar ook enkele specialisaties, zoals dermabrasatie en kleuradviezen voor kleding, haar en make-up.

Dermabrasatie is een cosmetische peeler om een nieuwe huid te krijgen. Het is een succesvolle behandeling voor littekens, tevens geschikt voor acne, rimpels, huidverslapping, comedonen, striae en pigmentvlekken. Deze behandeling met het MicroDerm-apparaat is speciaal ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten. Normaal gesproken worden deze apparaten namelijk gebruikt door plastisch-chirurgen. De toepassing van het MicroDerm-apparaat garandeert een risicoloze en pijnloze behandeling. Het resultaat is nieuwe huid met een hernieuwde frisheid en veerkracht.

Fruitzuurpeeling met Claride phytoproducten is zeer geschikt als u een ondervoede of verouderde huid heeft. Deze peeling stimuleert namelijk het vormen van nieuwe huidcellen en het resultaat is al op korte termijn zichtbaar: de huid wordt steviger, elastischer en krijgt een betere teint.

Daarnaast heben we ook een speciale borstbehandeling van Claride. Die bestaat uit een kuur van drie behandelingen tijdens welke u aangenaam kunt relaxen en de schoonheid van uw huid kunt herontdekken. Verbetering van het uiterlijk van verslapte borsten is het effect wanneer u voor deze behandeling kiest. Als preventive methode op de nog jonge huid. Voeden en hydrateren van de huidcellen geven uw huid de elasticiteit die verslapping en striae tegengaan.

back top home
Copyright 2003-2009 INTER-COLOR STUDIO
www.InterColorStudio.com
Schoonheidssalon Assen Schoonheidsspecialiste Assen BeautySalonLady. Beauty Salon Lady. Professionele behandelingen sinds 1986.
Mesotherapie, Microdermabrasie, Permanente Make-Up, Body Detox, Hydrodrain.